REGISTRATION FORM

Food Production (Cookery) is a study program that delves into the world of processing food ingredients into ready-to-eat products. In this program, you will gain knowledge about the techniques for presenting food while considering several factors such as aesthetics or beauty, the quality of the taste of the dishes, and its nutritional value. When studying in the Culinary Arts Department, students will learn the art of preparing food starting from preparation, processing stages, to presentation methods.

It's part of food and beverage department which maintain and rensponsible to make or process food to the customers start from appetizer-dessert and also keep the cleanlines of the kitchen area.

Career Opportunities :

  1. Cook Helper
  2. Commis Chef
  3. Chef de Partie
  4. Sous Chef
  5. Executive Chef
NO KODE UNIT JUDUL UNIT
1 I.55HDROO.O53.2 Melaksanakan prosedur keselamatan makanan
2 I.55HDR00.040.2 Membersihkan Lokasi/Area dan Peralatan Dapur
3 I.55HDR00.207.2 Melakukan Percakapan Singkat di Telepon
4 I.55HDR00.161.2 Mengikuti prosedur kebersihan di tempat kerja
5 I.55HDR00.185.2 Menerapkan Proses Kesehatan, Keselamatan dan Keamanan Kerja
6 I.55HDR00.152.2 Mengembangkan Pengetahuan tentang Industri Perhotelan
7 I.55HDR00.037.2 Mengorganisir dan Menyiapkan Makanan
8 I.55HDR00.164.2 Melaksanakan Prosedur Administrasi
9 I.55HDR00.163.2 Menyediakan Pertolongan Pertama
10 I.55HDR00.211.2 Membaca Instruksi dan Diagram Dalam Konteks yang Berkaitan
11 I.55HDR00.168.2 Menerima dan Menyimpan Barang
12 I.55HDR00.217.2 Berkomunikasi Secara Lisan Dalam Bahasa Inggris pada Tingkat Operasional Dasar
13 I.55HDR00.149.2 Melakukan Kerjasama Dengan Kolega dan Pelanggan
14 I.55HDR00.150.2 Melakukan Kerja Dalam Lingkungan Sosial yang Beragam
15 I.55HDR00.218.2 Melakukan Tugas Perlindungan Anak yang Relevan dengan Industri Pariwisata
16 I.55HDR00.041.2 Menggunakan Metode Dasar Memasak
17 I.55HDR00.153.2 Memperbaharui Pengetahuan Lokal
18 I.55HDR00.049.2 Mengidentifikasi dan Menyiapkan Daging
19 I.55HDR00.046.2 Menyiapkan Sayuran, Telur dan Makanan yang Terbuat dari Tepung
20 I.55HDR00.043.2 Menyiapkan Sandwich
21 I.55HDR00.047.2 Menyiapkan dan Memasak Unggas dan Binatang Buruan
22 I.55HDR00.048.2 Menyiapkan dan Memasak Seafood
23 I.55 HDR00.107.2 Menyiapkan dan Membuat Penyajian Appetizer Dingin
24 I.55HDR00.050.2 Menyiapkan Makanan Dessert yang Disajikan Panas dan Dingin
25 I.55HDR00.045.2 Menyiapkan Sup
26 I.55HDR00.044.2 Menyiapkan Kaldu dan Saus
27 I.55HDR00.187.2 Membangun Tempat Kerja yang Aman
28 I.55HDR00.201.2 Mengelola Persediaan
TOTAL : 28 UNIT

LPK Glory International Cruise Knowledge is a job training institution in the hotel and cruise ship sector which was founded by practitioners and academics who are experienced in the tourism, hotel and cruise ship sector. Established in 2015 and is under the auspices of the Ganesh Aksara Wiguna Foundation.

Contact info

+62 812-3656-2639
+62 812-3656-2639
gloryinternational99@gmail.com
Jl. Ngurah Rai No.99, Semarapura Kauh, Kec. Klungkung, Kabupaten Klungkung, Bali 80716

© Copyright Glory LPK. All Rights Reserved. Powered By www.bangsamediabali.com

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram